Yohofurniture Co., Limited

Hoge Puality Product, professionele Service

Startpagina > Nieuws > Inhoud
Stoelvoet Een deel van de vrije vrije stoel
- Jul 08, 2017 -

Stoel voet deel van outdoor vrije tijd stoel

A. stalen voeten

Door stalen plaat of stalen stampen lassen en buigen, zijn de voeten van de stoel met vorm, zeer hoge en gevarieerde stijlen van eenvoudige moderne stijl, het staalstructuuroppervlak door het plukken van fosfaatspray, uitstralingskwaliteit en anticorrosievermogen toegenomen.

B. gietijzeren voeten

Meestal gemaakt van grijs ijzer, maar ook een beetje smeedbaar ijzer (witte ijzeren upgrade producten), stabiel en royaal, stevig en duurzaam, de stijl is meestal Europese stijl en is nu geïntegreerd in moderne elementen. Producten zijn meer modieus, het meest gebruikt voor dergelijke producten, buitengebruik van anti-corrosie, roestpreventie vermogen.

C. gegoten aluminium voeten

Met behulp van precisiegieten en permanente vormgietprocessen verliest het product van delicate en mooie uitstraling niet alleen ijzeren voeten, maar ook een stalen voetlicht, maar door de hoge prijzen zien het publiek zelden sporen van het.

D. stenen voeten

Speciale stoelbenen, groot volume, gemaakt van marmer of graniet (graniet) verwerking, weerbestendig, corrosiebestendig, geschikt voor buitengebruik het hele jaar door.


Yohofurniture Co., Limited

Voeg toe: RM 718 BLOCK 75, YUANZHUYIHAO, # 7666 EAST DESHENG RD, HANGZHOU, CHINA

Tel: + 86-571-81636089 / 81392330

Fax: 0571-81636090

Mob: +86 13777823584

E-mail: trudyt@yohofurniture.com

Web: www.yohofurniture.com