Yohofurniture Co., Limited

Hoge Puality Product, professionele Service

Startpagina > Nieuws > Inhoud
Kenmerken Van Outdoor Rattan Furniture, Inleiding In Outdoor Rattan Furniture
- Sep 04, 2017 -

Kenmerken van outdoor rotan meubels, inleiding tot outdoor rotan meubels

Met de grootste vraag naar de natuur, hopen mensen dat fysiek en mentaal contact met de natuur nul is. Outdoor rotan meubels zijn ook snel ontwikkeld, er is een idyllische stijl om u te ontspannen en ontspannen. Wat zijn de kenmerken van outdoor rotan meubels? Laten we de huishoudelijke geweven rotan meubels voor u introduceren.

Zuiden kiezen voor een gewaagde en elegante stijl, vaak met behulp van rotan om meubels te maken. En het pure natuurlijke rotanmeubilair, buitenrottend meubilair is meer idyllisch met mode charme. Terug naar de natuur dacht geleidelijk populair, outdoor rotan meubels is uitgegroeid tot een belangrijke mode Home Furnishing.

Outdoor geweven rotan meubels - stijl

Buitenrottend meubilair heeft een goede lichaamsvorm, helder, vorm een goed gevoel voor ritme, het traditionele ambachtelijke om dit unieke beroep te creëren, geeft een persoon een sterke indruk. Buitenrottend meubilair is torenhoge lang en recht, verticaal, horizontaal buitenrottend meubilair is licht en vriendelijk.

Buitengeweven rotanmeubilair - Milieubescherming

Redelijke selectie van buitenkant rotan meubels vorm, kleur, schaal, stijl en textuur coördinaat arrangement. Outdoor rotan meubels elegante verschijning door het grote aantal consumenten Qing mei. Na het strikt verwerken heeft het buitenrottend meubilair geen vervuiling, kan worden gerecycleerd, zeer goede milieubeschermingsproducten.

Outdoor geweven rotan meubels - duurzaam

We hebben geleerd dat outdoor rattan meubels het meest milieuvriendelijke product zijn en speelt een grote rol in ecologisch evenwicht. Buitenrottend meubilair is niet onderworpen aan lokale en seizoensgebonden beperkingen. Vanwege de goede taaiheid en behoren tot de motvaste vochtwerende producten, kunnen consumenten er zeker van zijn dat het gebruik van buitenrottend meubilair duurzaam is.

Buitengeweven rotanmeubelen - Verpleging

Buitenrottend meubilair materialen gebruikt voor papierproducten die meer bestand zijn tegen slijtage en vuil. De verpleegkunde is heel eenvoudig, met een droge doek om het stof met een zachte borstel of stofzuiger op drie maanden te wrijven. Eenmaal is genoeg, wanneer de vuile gebieden kunnen worden gebruikt, nat droog wrijven, buitenrottend meubilair, meer helderder, mooier .

Outdoor geweven rotan meubels - kies

Vertel u nu, buitengeweven geweven rotan meubel selectie methoden, allereerst om het oppervlak glans zelfs te zien, let goed op dat er geen vlekken, worm geëet sporen. Houd de rand van het buitenrottingsmeubilair met de hand vast en schud het goed zodat u kunt zien of het frame stevig is of niet. De palm in het meubilair oppervlak weer stof dat glad is.


Yohofurniture Co., Limited

Voeg toe: RM 718 BLOCK 75, YUANZHUYIHAO, # 7666 EAST DESHENG RD, HANGZHOU, CHINA

Tel: + 86-571-81636089 / 81392330

Fax: 0571-81636090

Mob: +86 13777823584

E-mail: trudyt@yohofurniture.com

Web: www.yohofurniture.com