Yohofurniture Co., Limited

Hoge Puality Product, professionele Service

Startpagina > Nieuws > Inhoud
Hoe om houten meubels te kiezen
- Jul 08, 2017 -

Hoe houten meubels kiezen

1, degumming: meestal verschijnen in het meubilair oppervlak en binnenkant gelijmd plaats, zal de sterke sterkte van het meubilair beïnvloeden. Identificatiemethode: als de vinger aan de achterkant van de afbraak tikt, zal abnormale geluiden worden veroorzaakt, zoals oppervlak decoratieve fineerbewerking, kan worden gezien bubbelen of kraken, zal de handdruk drukken.

2, buigende vervorming: meestal verschijnen in de schrijftafel, tafeloppervlak , grote garderobe gevel, emmer oppervlak enzovoort. Wanneer het bureau vervormd is, worden de artikelen in een slechte stabiliteit geplaatst, en het raam is gebogen zodat de artikelen in de kast gedempt zijn. De identificatiemethode is naar de andere kant van het ene uiteinde naar de andere, en als de uiteinden gebogen of convex zijn, is de tafelblad gebogen.

3: verval hout: meestal verschijnen in meubilair interieur, zoals laden, wandpanelen en andere onderdelen. Afgedankt hout kan de levensduur en de sterkte van meubels beïnvloeden. Identificatie methode: meestal zachte textuur, makkelijk te bros, met vingers pieken, zal blokkeren. Houten kleur is zwart, blauw of wit als abnormaal.

4, losse en losse losse losse of gebroken tanden: verschijnen meestal in de delen van de camphor-unie, waardoor meubelen functioneel verliezen of andere schade veroorzaken. Identificatie methode: met de hand schudden met onderdelen, met name meubilair statief, lader muurpaneelverbinding, om te zien of er geen los fenomeen is.


Yohofurniture Co., Limited

Voeg toe: RM 718 BLOCK 75, YUANZHUYIHAO, # 7666 EAST DESHENG RD, HANGZHOU, CHINA

Tel: + 86-571-81636089 / 81392330

Fax: 0571-81636090

Mob: +86 13777823584

E-mail: trudyt@yohofurniture.com

Web: www.yohofurniture.com