Yohofurniture Co., Limited

Hoge Puality Product, professionele Service

Startpagina > Nieuws > Inhoud
Buitenbankgrootte / Foto Hoe kunt u een hoge kwaliteit buitenbank kopen?
- Sep 04, 2017 -

Buitenbank grootte / foto hoe u een hoge kwaliteit buitenbank kopen?

Met de voortdurende verbetering van de kwaliteit van het leven worden mensen steeds meer in het bijzonder over alle aspecten van het leven. Mensen in het leven, naast de keuze van kamermeubels, is erg belangrijk, de keuze van buitenshuis meubels is ook meer en meer exquise. Mensen die graag willen uitgaan, moeten weten dat de stijlen en stijlen van buitenbanken steeds diverser worden, en ze hebben verschillende bankstijlen voor verschillende onderwerpen. Kijk naar deze diverse stijlen, uniek ontwerp van buitenbank, vind je het leuk? Wilt u de basisinformatie weten over buitensofa-grootte? Wilt u de algemene ontwerpbasis kennen voor de grootte van de buitenbank? Laten we vandaag kijken.

Naarmate de tijd doorloopt, ontwikkelt onze samenleving zich voort, en alle aspecten van het leven worden voortdurend ontwikkeld. Mensen in het leven, voor de keuze van huishoudelijke apparaten ook meer en meer prachtige, in de vrije tijd meubels keuze en eisen, mensen ook aandacht besteden aan de details. Mensen die graag wandelen, moeten weten dat het ontwerp van buitensofa's heel divers is. Dus, weet je wat de grootte van deze buitenbank is? Weet u hoeveel de grootte van deze buitenbank is gebaseerd? Wilt u weten wat het laatste beeld van deze buitenbank is? Laten we eens kijken naar de grootte van de buitenbank.

In de eerste plaats kijken we naar de buitenste bankgrootte Europees stijlontwerp, in feite, veel mensen in de keuze van de buitenbank zijn meer voorkeur voor eenvoudige sfeervolle textuur van de bank. De sofa buiten zien we nu is de tien favoriete meubelstijl . Laten we eens kijken naar dit probleem op het gebied van buitensportsovertrekken, we kunnen zien in de foto, dit is een set gegoten aluminiumbank, de hele aluminiumlegering stampproducten, licht en hoge sterkte, oppervlakgelak, stabiele atmosfeer. De grootte van deze buitenbank is gegoten aluminium dubbel: 1300 * 870 * 910mm gegoten aluminium single: 710 * 870 * 910mm Gegoten aluminiumtafel: 1010 * 660 * 450mm.

Nadat we kijken naar de minimalistische sfeer van de Europese Outdoor-sofa, laten we nu eens kijken naar de grootte van deze Zuidoost-Aziatische openluchtbank. We kunnen zien in de figuur, de buitensofa is een imitatie rotanbank, het geheel ziet er erg moderne minimalistische mode, pure handgemaakte, groene rotan, de kwaliteit is gegarandeerd, milieubescherming en nut. Deze buitenbank is gemaakt van PE rotan handgeweven rotan stoel. Het is modieus en praktisch. Het is nodig voor hoogwaardig woonkamer meubilair. De grootte van deze buitenbank is twee-zitsbank: 1320 * 760 * 860mm: eenpersoonsbank: 770 * 760 * 861mm tafeltafel: 1100 * 600 * 380mm.

Dan, voor iedereen om een Amerikaanse stijl tuinstijl ontwerp van buitenbank te brengen, en vervolgens zullen we deze buitensportsoep grootte en andere relevante informatie begrijpen. De foto's in deze buitenbank lijken de hele designstijl is heel simpel en elegant, heel matchend design is erg goed. Deze buitenbank is gemaakt van milieubescherming PE rotan + anticorrosieve metaal (ondersteuning) systeem, de kwaliteit is zeer gegarandeerd. Deze buitensofa-grootte is 0,8m3, neemt geen plaats in de plaats, is erg praktisch. Maar om iedereen eraan te herinneren dat deze openluchtbank nooit harde objecten gebruikt, doe het meubeloppervlak direct af, om het meubilair niet te krabben.

Wat we nu willen weten is een tuin buitenbank grootte. Op de foto zien we dat deze buitenbank een buitenshuisgoten aluminium continentale sofa is, en het algemene ontwerp is zeer mooi en mooi. De algehele look is erg goed, dit buitenshuis slaapstijlontwerp is zeer all-match, in gebruik is het schoonmaken erg handig. Gebruik deze buitensofa, gebruik een zachte doek of zachte borstel voorzichtig in schoon en droog met een schone doek, hoe? Is het bijzonder simpel? Dit type buitenbank is gemaakt van gegoten aluminium barbecue tafel: 1070 * 1070 * 560mm; Gegoten aluminium bankstoel: 840 * 720 * 920mm.

Tenslotte, wat we aan u brachten, was een buitenbank met een heel simpel ontwerp. Toen gingen we om te zien hoeveel de moderne minimalistische openluchtbank was. De foto van dit ontwerp is zeer eenvoudig en stijlvol buitenbank, het geheel wordt voornamelijk gebruikt in de nieuwe PE rattan (bank) + anti-corrosie van metallisch materiaal (beugel) en ander hoogwaardig materiaal, de kwaliteit is gegarandeerd. Het buitensportsoortformaat voor de banktafeltafel 400 * 480mm voetstoel; 400 * 830mm; 500 * 440mm. All-match zeer, heel praktisch.


Yohofurniture Co., Limited

Voeg toe: RM 718 BLOCK 75, YUANZHUYIHAO, # 7666 EAST DESHENG RD, HANGZHOU, CHINA

Tel: + 86-571-81636089 / 81392330

Fax: 0571-81636090

Mob: +86 13777823584

E-mail: trudyt@yohofurniture.com

Web: www.yohofurniture.com